Kraje pro bezpečný internet 2016

Kraje pro bezpečný internet 2016Ještě do konce října 2016 se žáci základních a středních škol mohou přihlásit do  soutěže o mobilní telefon a další věcné ceny, když vyplní kvíz zaměřený na znalosti, související s bezpečností internetu obecně a zodpoví správně otázky,  jak se chovat při komunikaci na internetu z hlediska vlastní bezpečnosti.

Kvíz je dostupný na webových stránkách  http://www.kpbi.cz/ v sekci „Pro děti a studenty“.

Při správném zodpovězení kvízových otázek budou všichni zaregistrovaní účastníci zařazeni do slosování o věcné ceny od společnosti Microsoft s.r.o. (losování probíhá měsíčně a také na závěr soutěžního kvízu).

V tomto roce se mohou žáci a studenti zapojit také do nového a náročnějšího Kvízu PLUS, který je určen zkušenějším a zvídavějším studentům. I zde mohou úspěšní studenti získat hodnotné ceny.

Pravidla soutěže najdete na stránkách www.kpbi.cz  a https://www.facebook.com/kpbicz.

Dospělí si mohou na toto téma ověřit své rodičovské znalosti (již nesoutěžně) v kvízu opět v sekcích k tomu určených na stránkách http://www.kpbi.cz/elearning/#rodice.

V rámci projektu KPBI vznikly také e-learningové kurzy pro pedagogy, kde se mohou učitelé dozvědět více informací o této problematice. Také oni si mohou ověřit své znalosti ve znalostním kvízu.

Zveřejněno: 19.09.2016 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 911 x