Radotínská radnice bude veřejně dražit pozemek za více než 14 milionů

Veřejná dražba stavebního pozemku o výměře 1682 metrů čtverečních se bude konat ve čtvrtek 23. září od 15 hodin v Kulturním středisku v domě „U Koruny“, na náměstí Osvoboditelů 44/15 v Praze-Radotíně. Minimální nabízená cena je 14,2 milionu korun, požadovaná kauce je 500 tisíc Kč. 

Parcela, jejímž majitelem je Městská část Praha 16, se nachází v Ametystové ulici. Dražit se bude pouze jako jeden celek složený z šesti částí o výměře 1 682 metrů čtverečních, který je v současné době využíván jako parkoviště, dílem jako zahrada. 

„Prodej formou dražby jsme již v minulosti použili. Veřejná licitace ale u nás bude zcela poprvé. Zjednodušeně vyhraje ten, kdo nabídne nejvyšší kupní cenu při dodržení přísných zastavovacích podmínek,“ uvádí Petr Šiška, radní Městské části Praha 16, který má veřejné zakázky ve své gesci.

V místě jsou dostupné všechny inženýrské sítě, bez vybudovaných přípojek. Na pozemky bylo v roce 1989 vydáno stavební povolení pro stavbu prodejny. Postavena byla pouze opěrná zeď, další práce realizovány nebyly. 
 
Podrobné informace poskytne zájemcům na vyžádání Jiří Geissler ze společnosti AC Aukcredit, e-mail: jiri.geissler@aukcredit.cz, telefon 605 231 332.

Městská část Praha 16 prodává pozemek v Ametystové formou veřejné licitace.

Městská část Praha 16 prodává pozemek v Ametystové formou veřejné licitace.

Městská část Praha 16 prodává pozemek v Ametystové formou veřejné licitace.

https://realitniportalpraha.cz/cs/Parcel/1646
Zveřejněno: 15.09.2021 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 3937 x