Markéta Fassati a Felix Slováček: První adventní koncert už tuto neděli

Předvánoční koncerty vstupují v Radotíně do své patnácté sezóny. Letos začíná advent 28. listopadu, kdy se bude konat první ze tří naplánovaných koncertů. Melodie z filmového i pohádkového prostředí, klasickou hudbu, a samozřejmě i adventní skladby, představí sopranistka Markéta Fassati, na saxofon ji doprovodí Felix Slováček. Akce se koná v sále Kulturního střediska "U Koruny", začátek je v 17 hodin.

Další koncerty by se měly uskutečnit 5. prosince od 17 hodin, kdy v Koruně vystoupí kytarista Štěpán Rak. Českou mši vánoční Jakuba Jana Ryby si budete moct vyslechnout o další týden později, 12. prosince od 15 hodin v kostele sv. Petra a Pavla v Radotíně. Vystoupí tady SUDOP, tedy smíšený pěvecký sbor a orchestr učitelů radotínské Základní umělecké školy Klementa Slavického. 


První adventní koncert Markéta Fassati, Felix Slováček, 28.11.2021
Cyklus nedělních předvánočních koncertů připravila Městská část Praha 16 ve spolupráci se společností Českomoravský cement. Vstupné je dobrovolné, výtěžek bude použit na sociální programy a projekty městské části. 

Dovolujeme si upozornit, že vstup na koncert se bude řešit v souladu s aktuálními vládními a hygienickými nařízeními a požadovanými podmínkami pro účast na vnitřních kulturně společenských akcích. 

15. cyklus nedělních předvánočních koncertů 2021 (pdf, 1,3 MB)
Zveřejněno: 23.11.2021 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 2002 x