Vycházejí Noviny Prahy 16

Titulní strana Novin Prahy 16, listopad 2022

1. listopadu vychází další Noviny Prahy 16. Zpravodaj představuje členy rady městské části, kteří se budou věnovat správě Radotína v následujících čtyřech letech.

Jaké je povolební uspořádání na ostatních radnicích ve správním obvodu Prahy 16? A co přinesla první setkání nových zastupitelů? 

Oblast mezi Prvomájovou a Strážovskou ulicí začne v listopadu procházet dopravními úpravami. Vznikne zóna 30. Podrobnosti o dalších změnách v této oblasti se dočtete na druhé straně novin. 

Letopisecká komise si letos připomíná 101. výročí své činnosti. Vznikla díky povinnosti vést pamětní knihu obce. Záznamy a zápisy v kronikách jsou oblíbeným badatelským pramenem. Podrobnosti přináší článek od Ireny Farníkové (strana 5). 

S Jakubem Marešem se vydáte po Naučné stezce Radotín, dozvíte se zajímavosti ze světa atletiky, veslování, basketbalu. Jedna kulturní lahůdka se připravuje v Koruně. 25. listopadu se na divadelních prknech objeví radotínská herečka Zuzana Bydžovská v hlavní roli hry Očistec si zaslouží každý. Hrát bude prezidenta Miloše Zemana. ➡ Vstupenky je možné zakoupit na webu Koruny

Příjemné čtení.

Radniční zpravodaj by měl být distribuován do poštovních schránek v Radotíně a na dohodnutá místa v Lipencích, Lochkově, Velké Chuchli a na Zbraslavi nejpozději do 3. listopadu.

Celé vydání ve formátu PDF si stáhnete kliknutím na obrázek titulní strany (6,4 MB)


Seznam distribučních míst 
(pdf, 116 kB)
Zveřejněno: 01.11.2022 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 1136 x