Černošice & Radotín ve filmu

Letopisecká komise Radotín ve spolupráci s Černošickou společností letopiseckou pořádají filmový večer. Výběr televizních a filmových záběrů z Radotína pro vás připravují Jan Lukavský a Pavel Vančát.

ℹ️ Akce se bude konat v Klubu Milana Peroutky v suterénu Kulturně komunitního centra  Koruna ve středu 8. února od 18 hodin. Vstup je zdarma.



Radotín a Černošice ve filmu, 8.2.2023


Program se bude skládat ze tří částí. Nejprve černošičtí letopisci představí autorskou videokoláž archivních i současných záběrů Černošic. Ve druhé části pak letopisci z Radotína nabídnou prodloužené pokračování výběru filmových a televizních záběrů vzniklých během posledních sto let. Video s těmito záběry natočenými v Radotíně původně vzniklo u příležitosti 101. výročí zdejší letopisecké komise loni v listopadu. Získalo mnoho pozitivních ohlasů, proto došlo k dohledání a sestřihání dalších materiálů, které budou představeny právě během středečního promítání v Koruně. 

Večer uzavře projekt fotodatabáze Soutok v čase, se kterým přítomné seznámí Pavel Vančát, vedoucí tohoto projektu a zároveň jeden z členů zdejší komise. 
Zveřejněno: 06.02.2023 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 608 x