Pivní sanatorium přivítalo jaro bigbítem

Po tříleté odmlce se do restauraci Pivní sanatorium vrátila tradiční akce Vítání jara. Její organizátor Petr Neuman alias ManPetty spolu se starostou Karlem Hanzlíkem předali ocenění Lev Pivního sanatoria třem hudebníkům spojeným s Radotínem a s prostředím kultovní restaurace.

Cenu si odnesli Karel Holas z Čechomoru, Miroslav Židlický z Míchaček betonu (spolu s Karlem Holasem skupina Union) a zvukový mistr hudebního studia Sorea -Media a baskytarista skupiny Bacily Miloš Rábl. Návštěvnice Vítání jara se jako obvykle dočkaly červených karafiátů a všichni přítomní v oblíbené „Sanatorce“ si užívali bigbítová vystoupení. 

Vítání jara v Pivním sanatoriu, 25.3.2023

Nejdříve zahrál Miroslav Židlický s Antonínem Smrčkou (Míchačky betonu, Abraxas, Žlutý pes), které doprovodil Petr Neuman. Ten poté předstoupil před obecenstvo s kapelou Beer Sanatorium a závěr večera patřil skupině Long Silence.

„Jsem rád, že se Vítání jara, akce, kterou dlouhodobě radotínská radnice podporuje v rámci dotačního programu, po několikaleté odmlce spojené především s koronavirovými opatřeními vrátila do Pivního sanatoria. Program má své tradiční příznivce, kteří si ho umí užít,“ říká radotínský starosta Karel Hanzlík.

Zveřejněno: 27.03.2023 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 1282 x