Vycházejí Noviny Prahy 16

Titulní strana Novin Prahy 16 1/20214. ledna vychází další číslo Novin Prahy 16. Na začátku roku se poněkud netradičně věnuje tématu odpadu, které čas od času řeší úplně každý. 

Začíst se můžete do rozhovoru s novým radním Petrem Šiškou a s hudebníkem Romanem Dragounem zavzpomínat na Milana "Ferdu" Peroutku. Trenér a výživový poradce Jakub Bína poradí, jak se po Vánocích vrátit do formy.

Zabrousíme i do aktuálních témat, ať už těch dopravních, která souvisejí s modernizací železnice, stavbou kulturně komunitního centra Koruna nebo zpevnění břehu Berounky. Obrazem se vrátíme i do času vánočního, rozsvíceného Radotína a adventního zastavení s hudbou Štěpána Raka a zpěvem Markéty Fassati.

Příjemné a inspirativní čtení! 


Celé vydání ve formátu PDF si stáhnete kliknutím na obrázek titulní strany (7,5 MB)


Radniční zpravodaj by měl být distribuován do poštovních schránek v Radotíně a na dohodnutá místa v Lipencích, Lochkově, Velké Chuchli a na Zbraslavi nejpozději do středy 6. ledna. Mnoho z těchto míst je kvůli současné situaci uzavřených, doporučujeme proto využít elektronické verze časopisu na našich stránkách.

Seznam distribučních míst (pdf, 114 kB)

Zveřejněno: 04.01.2021 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 2138 x