Vycházejí Noviny Prahy 16

Noviny Prahy 16 únor 2021
2. února vychází další číslo Novin Prahy 16, které se tentokrát věnuje zdravotnictví. Radotínská radnice totiž provozuje zdravotnické zařízení na starém sídlišti, kde ordinují tři desítky lékařů nejrůznějších specializací.

Na druhé straně novin tak najdete užitečný seznam všech lékařů působících nejen ve zdravotnickém zařízení, ale v celém Radotíně. Soupis obsahuje kontaktní údaje i ordinační hodiny. 

V únorovém čísle si můžete přečíst rozhovor s plicním specialistou, doktorem Pavlem Špásem. Protože koronavirus postihuje právě dýchací orgány, přibývá mu pacientů. 

Stavař Milan Stodola byl téměř 50 let členem radotínské stavební komise a letos v lednu oslavil 88. narozeniny. Pro Noviny Prahy 16 zavzpomínal na stavbu cementárny i domů na Viničkách. 

Příjemné čtení! 


Celé vydání ve formátu PDF si stáhnete kliknutím na obrázek titulní strany (3,2 MB)

Radniční zpravodaj by měl být distribuován do poštovních schránek v Radotíně a na dohodnutá místa v Lipencích, Lochkově, Velké Chuchli a na Zbraslavi nejpozději do čtvrtka 4. února. Mnoho z těchto míst je kvůli současné situaci uzavřených, doporučujeme proto využít elektronické verze časopisu na našich stránkách.

Seznam distribučních míst (pdf, 114 kB)

Zveřejněno: 02.02.2021 – Jana Hejrová, DiS. ; Přečteno 1953 x